Συχνές Ερωτήσεις

Απαντούμε στις δικές σας ερωτήσεις

1. Πόσο θα μου στοιχήσει η διακόσμηση στον γάμο μου με λουλούδια και διάφορα αξεσουάρ;

Το ποσό των χρημάτων που θέλετε να διαθέσετε, ορίζεται από εσάς και μόνο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την μορφή της διακόσμησης που σας ταιριάζει αισθητικά και βεβαίως χρηματικά.

2. Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να «κλείσω» τα άνθη για να έχω αυτά που θα επιλέξω;

Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από την οργάνωση που θέλετε να επιτύχετε. Σίγουρα είναι καλό για εσάς να φροντίσετε κάποια θέματα νωρίς, ώστε να έχετε στο τέλος αρκετό χρόνο για τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μοναδική αυτή στιγμή του γάμου σας, αξέχαστη.

3. Αν στην εκκλησία που θα γίνει η στέψη υπάρχουν και άλλοι γάμοι προγραμματισμένοι πριν ή και μετά, θα είναι αρκετός ο χρόνος για να γίνει η δική μας διακόσμηση;

Οι συνεργάτες μου και εγώ, ύστερα από τόσα χρόνια εμπειρίας καθώς και με την πολύ καλή οργάνωση που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε το προγραμματισμένο ανθοστολισμό σε πραγματικά πολύ μικρό χρόνο. Άλλωστε αυτή ακριβώς είναι η υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε στους πελάτες μας.

4. Πως μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες;                                                

Ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσετε να αποκτήσετε συνολική εικόνα της δουλειάς και των υπηρεσιών μας, θα ήταν μια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, προκειμένου να κλείσουμε κάποιο ραντεβού. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε όλες μας τις ιδέες και τις δυνατότητες που έχουμε.