Εντυπώσεις φίλων

Τι γράψανε για εμάς μερικοί φίλοι

Ψάχνοντας για λουλούδια του γάμου μας, πέσαμε σ’ ένα λουλούδι που με την φαντασία, που με τη φαντασία της στόλισε την πιο ωραία στιγμή της ζωής μας. Λένα μου σ’ ευχαριστούμε για όλα!

13/10/07

Κώστας & Δήμητρα

Το όνειρο της ζωής μας πραγματοποιήθηκε στις 09/09/07. Όλα ένα παραμύθι, όπως ονειρευόμουν. Όλα οφείλονται στην αγαπημένη μου Λένα που έκανε αληθινό το παραμύθι μου. Σ’ ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια… Είσαι λουλούδι, όπως και η δουλειά σου. Σ’ αγαπώ πολύ!

09/09/07

Αγγελική & Σταύρος

Η πιο σημαντική και πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας…! Εσύ την ομόρφυνες! Είσαι τέλεια. Σ’ ευχαριστούμε για όλα.

08/09/07

Κων/νος & Αθηνά

Ευχαριστούμε πολύ για τη ζεστή σου παρουσία και την ουσία που χάρισες σ’ αυτές τις στιγμές μας

25/08/07

Ράνια & Στέφανος

Λένα, σ’ ευχαριστούμε γιατί συνέβαλες στο να κάνεις το γάμο μας πιο όμορφο, με τις καταπληκτικές ιδέες σου. Είσαι φανταστική.

17/08/07

Χάρης & Αλεξάνδρα

Σ’ευχαριστούμε για όλα, είσαι φοβερή επαγγελματίας. Σ’ αγαπάμε πολύ! Φιλιά!

31/07/07

Σάκης & Ρούλα

Μια βραδιά γεμάτη «Ανθοσύνθεση» με πολύ μεράκι και αγάπη! Ευχαριστούμε εσένα και τους συνεργάτες σου για όλα.

02/09/06

Γιάννης & Βιβή

Στην υπέροχη «λουλουδού μου» που έκανε τα πάντα για μένα και το Σπύρο, ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι δημιουργική, γερή και δυνατή. Το χαμόγελο της ήταν αυτό που με έκανε να μην χάσω την ψυχραιμία μου με τον καιρό! Σε αγαπάμε πολύ και σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ.

01/10/05

Σπύρος & Λίνα

Είναι σπάνιο να βρίσκεις ανθρώπους επαγγελματίες και με τέτοιο χαρακτήρα. Μου έφτιαξες την πιο λουλουδένια και ευωδιαστή ημέρα της ζωής μου. Θα σε θυμάμαι πάντα σαν το άτομο που με βοήθησε σ’ αυτή την δική μου μοναδική στιγμή.

27/09/05

Αθηνά & Θύμιος